INSCHRIJVEN

Inschrijven

Wij fokken op een kleine schaal met veel plezier en liefde een nestje Australian Labradoodle pups. De puppy’s groeien op in onze woonkamer, waardoor ze goed gesocialiseerd raken met alles wat een huishouden teweegbrengt. Als de pups eraan toe zijn, mogen ze de eerste stapjes zetten, eerst binnenshuis en later buiten. We proberen ook al de eerste stapjes te zetten voor zindelijkheid.

De puppy’s worden meerdere keren ontwormd en worden bij 6 weken nagekeken door een erkende dierenarts. Hierna krijgen ze een enting en een chip, en krijgen ze een Europees Dierenpaspoort. Alle pups hebben een stamboom.

Wij fokken alleen met honden die voldoen aan alle gezondheidseisen en die geschikt zijn voor het fokken. Onze honden krijgen hoogwaardig voer in de vorm van KVV (Carnibest) en brok.

Wij werken met een contract, waarin wij afspreken dat u de hond op latere leeftijd zelf laat castreren. De leeftijd waarop dit gebeurt is per hond verschillend, afhankelijk van diverse factoren.

Het belang van de hond staat altijd op de eerste plaats. Wij kennen de pups goed, en samen met een gedragsdeskundige koppelen wij de puppy’s aan het juiste gezin. U kunt altijd uw voorkeur kenbaar maken voor geslacht of kleur van de pup, maar het belangrijkste is dat de pup bij u past.

Wij willen zeker weten dat de pups terechtkomen in een liefdevol thuis, waar voldoende tijd en aandacht is en waar mensen goed voor ze zorgen, hen voldoende uitdaging bieden en waar nodig grenzen stellen in de opvoeding. De vacht van de Australian Labradoodle vergt enig onderhoud, dus het baasje moet hierin bereid zijn te investeren.

Graag willen wij kennis maken alvorens we een toezegging doen voor inschrijving op onze wachtlijst. Als we hier beide een goed gevoel over hebben, kunt u zich definitief inschrijven voor een puppy.