INSCHRIJVEN

Inschrijven

Wij fokken op een kleine schaal met veel plezier en liefde een nestje.

De puppy’s groeien op in onze woonkamer om ze zo goed mogelijk te socialiseren met alles wat een huishouden teweeg brengt. Als de puppy’s eraan toe zijn mogen ze de eerste stapjes zetten wat zich als eerst beperkt tot onze woonkamer, later mogen ze buiten gaan verkennen. We proberen ook al de eerste stapjes te zetten tot zindelijkheid.

De puppy’s worden meerdere keren ontwormd en worden bij 6 weken nagekeken door een erkende dierenarts, die ze ent en de chip plaatst daarna zijn ze voorzien van Europees Dierenpaspoort. Alle pups zijn in het bezit van een stamboom.

Natuurlijk wil ook ik dat het ras zijn goede kwaliteiten behoudt. Er wordt alleen met honden gefokt die voldoen aan alle gezondheidseisen en die daar ook geschikt voor zijn en “wildfok” voorkomen wordt. Al onze honden krijgen hoogwaardig voer in de vorm van KVV (Carnibest) en brok.

Daarom werken wij met een contract, een wederzijdse afspraak, dat u de hond op latere leeftijd zelf laat castreren. De leeftijd waarop dit gebeurt is per hond verschillend omdat er meerdere factoren een rol kunnen spelen.

Het belang van de hond staat altijd op de eerste plaats!
Wij maken de pups van zo dichtbij mee om al een beeld te krijgen over het karakter, samen met een gedragsdeskundige koppelen we de puppy’s aan het gezin.

U kunt altijd uw voorkeur kenbaar maken wat betreft geslacht of kleur van de pup. Wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden. Voor ons is het belangrijkst of een pup bij u past.

Ik wil er zeker van zijn dat de pups terecht komen in een liefdevol thuis waar voldoende tijd en aandacht is en mensen die heel goed voor ze zorgen, ze voldoende uitdaging weten te bieden en ook waar nodig grenzen kunnen stellen in de opvoeding. De vacht van de Australian Labradoodle vergt het nodige aan onderhoud. Het baasje moet bereid zijn hierin te investeren.

Graag willen wij kennis maken alvorens wij een toezegging doen tot inschrijven op onze wachtlijst. Na de kennismakingen als we hier beide een goed gevoel over hebben, kunt u zich definitief inschrijven voor een puppy.