Inschrijven

Welkom op de inschrijfpagina van NoSa Doodles

Werkwijze

Wij fokken met veel passie, plezier en liefde een nestje volgens de regels van de WALA (Worldwide Australian Labradoodle Association). Het welzijn van onze honden staat voorop, en we fokken uitsluitend met honden die voldoen aan alle gezondheidseisen. Ook zijn we voorstander van hoogwaardige voeding, en dit krijgen onze honden in de vorm van KVV.

De puppy’s groeien op in de woonkamer om ze zo goed mogelijk te socialiseren met alles wat een huishouden met zich meebrengt. Als de puppy’s er klaar voor zijn, rond vier weken, mogen ze uit de ren en de woonkamer verkennen. Later mogen ze heerlijk de tuin in om hun wereldje te vergroten en op verkenning uit te gaan. Wij geven ze aandacht en liefde, laten ze wennen aan het tuigje en de lange lijn, en nemen ze mee naar buiten om voorzichtig te wennen aan geluiden en de dingen buiten de tuin. We proberen ook al de eerste stappen te zetten richting zindelijkheidstraining van de pups.

Wanneer de pups en de moeder er klaar voor zijn, ben je welkom om kennis te maken met het nestje. Jullie hebben dan vast een voorkeur voor een pup. Je mag altijd je voorkeur aangeven, en we zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden, maar we vinden het belangrijk dat de pup goed bij jou past. Wij kijken goed naar het karakter van het hondje en jullie gezinssituatie voordat we een pup toewijzen.

De pups van NoSa Doodles zullen naar hun nieuwe baasjes gaan op basis van een contract. Als nieuwe eigenaar ga je met ons de overeenkomst aan dat je een gezinshond in huis haalt, zonder de intentie om daarmee te fokken. Onder deze voorwaarde mag de hond dan ook na de leeftijdsgrens van 18 maanden (voorheen de grens om gecastreerd te worden) intact blijven. Omdat wij werken met een koopovereenkomst met fokrestrictie, geven wij de stamboom alleen af na bewijs van castratie/sterilisatie.

De puppy’s worden meerdere malen ontwormd, en rond 6/7 weken maken de pups hun eerste uitstapje met de auto naar de dierenarts, die ze controleert, de eerste enting geeft en ze voorziet van een chip. Daarna ontvangen ze een Europees paspoort waarin hun gezondheidsverklaring staat.

Met 8/9 weken mogen de puppy’s mee naar hun nieuwe huisje. Onze mooie taak zit erop, en wij hopen dat wij een goed begin hebben gemaakt in de eerste belangrijke weken van de pup. Het grote avontuur voor jullie gaat dan beginnen. We vinden het altijd leuk om foto’s te ontvangen en op de hoogte te blijven van het wel en wee van jullie pup, en jullie kunnen natuurlijk altijd bij ons terecht voor vragen.

Bij NoSa Doodles krijgt u een mooi puppy pakket mee, bestaande uit onder andere voer (Carnibest) voor de eerste dagen, een Y-tuig met een 3 meter biothane hondenlijn (Dierenoppas Amersfoort), een nestknuffel en een snuffelmat met voertjes.

Wij van NoSa Doodles willen er zeker van zijn dat de pups terechtkomen in een liefdevol thuis waar voldoende tijd en aandacht is, waar ze voldoende uitdaging vinden, en waar nodig grenzen worden gesteld in de opvoeding, en waar voldoende aandacht is voor de o zo belangrijke vachtverzorging.

Wanneer je je kunt vinden in onze werkwijze en een NoSa Doodle in jullie huis wilt verwelkomen, stuur ons dan een berichtje middels het inschrijfformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een kennismaking in te plannen.

Als we allebei een goed gevoel hebben na de kennismaking, kom je definitief op de lijst te staan, en vragen wij een aanbetaling van € 200,-. Dit bedrag wordt later in mindering gebracht op het totale verkoopbedrag. Een NoSa Doodles pup kost € 2400,-

Wanneer je besluit toch geen pup van ons te willen kopen, krijg je je inschrijfgeld niet terug. Als er te weinig pups worden geboren of als er iets niet goed gaat, krijg je je inschrijfgeld wel terug.

Als je je kunt vinden in onze werkwijze en een NoSa Doodle in jullie huis wilt verwelkomen, stuur ons dan een berichtje middels het inschrijfformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een kennismaking in te plannen.

Het is voor ons van groot belang om te weten waar onze pups hun thuis zullen vinden. Met dat in gedachten, verzoeken wij u vriendelijk om deze vragenlijst zo uitgebreid mogelijk en met oprechtheid in te vullen.